Equip

L’equip d’In-Vocatio està format per:

Maria Pilar Fenés

www.in-vocatio.com

Llicenciada en Filologia Romànica per la Universitat de Barcelona, dedica els inicis de la seva vida laboral a la correcció de textos i traducció per a editorials diverses (Obelisco, Luciérnaga, La llar del llibre, Proa) i treballa per a la Unió Europea a l’Oficina de Publicacions.  Organitza cicles continuats de ponències i tertúlies amb el títol ‘Mestres espirituals del segle XX’ a la seu de la Fundació Vivarium a Barcelona.

El seu interés per l’àmbit terapèutic la porta a traduir de forma successiva diverses formacions psicocorporals i energètiques i a diplomar-se en teràpies complementàries que li han permès compaginar  la part lingüística amb la sanadora. Forma part del grup fundador de l’associació Anschmacat per a la difusió de l’Harmonització Energètica Anschma i ha escrit el llibre Autobiosofia, una guia per reconèixer la saviesa subjacent en tota autobiografia.

Página web: www.autobiosofia.comMeritxell Masachs Serra

www.in-vocatio.com

Llicenciada en Psicologia, especialitzada en transpersonal, psicogenealogia-transgeneracional, biodescodificació, tècnica Tomatis i teràpia floral. Des de l’inici, la seva trajectòria professional es caracteritza per l’acompanyament a terapeutes i psicòlegs, i això la porta a aprofundir en la qualitat, la impecabilitat i la motivació de la vocació terapèutica.

Va formar part dels equips pioners que van concebre i desenvolupar els serveis municipals d’ocupació. Entre les seves tasques hi havia el dissenyar i impartir activitats formatives i d’orientació ocupacional, individual i grupal, a més de la coordinació i el disseny del servei a oferir.

Pocs anys després, un abrupte despertar espiritual li canvia la vida, iniciant-la en un nou camí professional coherent amb l’expressió de la seva essència, fonamentat en compartir dons i talents propis. Es forma en teràpies anomenades ‘alternatives’ i obre la seva pròpia consulta. Es capbussa en el món de l’inconscient col.lectiu, creant tallers que es diferencien per l’exploració vivencial i corporal de símbols i arquetips. Crea projectes innovadors, com Dansant la Lluna i Magna Dea, relacionats amb la polaritat femenina i masculina, la dansa, la consciència, el món simbòlic, la naturalesa i l’espiritualitat.

Actualment dirigeix el centre de psicologia Serconsciència a Badalona, i es dedica a la formació i a la teràpia individual.

Lloc web: http://www.archetipos.com